Alles is Relatie

Individuele kindercoaching

Een scheiding laat bij je kind altijd zijn sporen na. Het kan ervoor zorgen dat hij of zij zich terugtrekt of juist weerbarstig reageert. Andere kinderen krijgen weer last van verlatingsangst of voelen zich schuldig. Zowel voor je kind als voor jou kan het prettig zijn om te praten met een deskundige, een vertrouwenspersoon die een luisterend oor biedt, adviezen geeft en helpt met problemen en lastige keuzes.

Als ouders aan het scheiden zijn, brengt dat ook voor het kind vele emoties en veranderingen met zich mee. Juist omdat kinderen heel loyaal zijn naar hun beide ouders toe zullen zij niet alles aan hen vertellen. Ze stellen het geluk van hun ouders voorop en cijferen zichzelf vaak weg.

De kinderen worden op hun eigen niveau benaderd. Met jonge kinderen wordt veel geknutseld en getekend, hierdoor worden op een simpele manier emoties en vragen beantwoord die anders moeilijk te vertalen zijn in woorden. Deze coaching is ook geschikt voor tieners. Ouders worden betrokken bij het traject.

Heb je interesse in een gratis kennismakingsgesprek, of wil je meer informatie aanvragen?

Gratis gesprek